Del:

 

Med rekord stor deltakelse fra Norge i årets Tour de France, er det ingen tvil om at flere nordmenn vil følge med på rittet. Det er Kristoff og Boason Hagen vi har størst forhåpninger til, og spørsmålet er om de kommer til å prestere?

Sistnevnte har prester bedre i år en på mange år, med flere seire denne sesongen. Rudsbygdingen har i likhet med Kristoff 3 etappeseire fra rittet, og er som alltid ivrig etter å øke dette antallet. Vi i WeLoveCycling ønsker Edvald og de andre lykke til i årets Tour de France!

Her er en video fra de siste kilometerne fra etappe 19 som Edvald vant i 2017.

[post-views]
Denne nettsiden bruker cookies

Mer informasjon om behandling av dine personlige opplysninger gjennom cookies, og mer informasjon om dine rettigheter finner du i Informasjon om behandling av personopplysninger via cookies og annen webteknologi. Nedenfor kan du gi ditt samtykke til behandling av dine personopplysninger også for statistikk og analyse av brukeradferd.