Dela:

I morse kl.9.00 öppnade vi ansökan till nästa års ŠKODA Cycling Team. Ansökan dyker upp här på sajten som en popup.

Vi söker nu 15 nya cyklister, tjejer och killar från hela landet. I teamet väntar redan 15 handplockade ambassadörer tillsammans med tränare, fysiologiska tester, utrustning i toppklass och en följebil bakom klungan. Allt för att du ska cykla som ett proffs nästa säsong och klara Vätternrundan på under 8 timmar. Och ha din roligaste cykelsäsong någonsin, förstås.

Välkommen med din ansökan!

Mer information

Mer information om ŠKODA Cycling Team hittar du här!

Vanliga frågor och svar om ansökan

Så går ansökningen till:

Vad händer nu?
När ansökan stänger den 31 december så går vi igenom alla ansökningar och gör vårt urval genom att läsa era motiveringar och svar. Vi letar inte bara efter starka cyklister utan även motiverade och trevliga människor som bidrar till en bra lagkänsla. Vidare letar vi också efter en bra mix mellan tjejer och killar, geografisk spridning, unga som gamla med mera.

Vad innebär det att cykla med er?
ŠKODA Cycling Team kommer att cykla Vätternrundan med tidsambitionen Sub 8, dvs under 8 timmar. I teamet väntar redan 15 starka ambassadörer som vi valt ut för att hjälpa dig att nå detta mål. Bland dessa finner du bland annat den tidigare proffscyklisten Fredrik Kessiakoff. Förutom bra cyklister har vi även ordnat så att du får hjälp av tränare, fysiologiska tester, utrustning, följebil samt extra support som föreläsningar och stöd. Allt för att du ska bli så bra du kan bli och känna dig som ett proffs för en säsong.

Varför gör ŠKODA det här?
Vi på ŠKODA började med att tillverka cyklar 1895. Sedan dess har vi cykling i våra gener och har sponsrat sporten i mer än ett decennium. Vi är bland annat huvudsponsor till Tour de France och Vuelta a España. Majoriteten av alla proffslag i världen kör Skodabilar. I Sverige är vi huvudsponsor till Vätternrundan.

Vad krävs av mig?
Av säkerhetsskäl behöver du ha erfarenhet av att cykla i klunga med andra. Du behöver också ha den träning som behövs för att hålla hög fart under lång tid. Vi håller en fart runt Vättern på cirka 40 km/h. Du behöver också godkänna att vi får ta och använda bilder på dig i anslutning till ŠKODAs cykelaktiviteter samt att du använder och tar väl hand om den utrustning som vi tillhandahåller.

Vi ser gärna att du går med i vår grupp på Strava som heter ŠKODA Cycling Sweden och vår Facebook-sida We Love Cycling Sweden. Följ oss gärna också på Instagram: skodacyclingteam.

När får jag besked?
Vi stänger rekryteringen den 31 december 2019 och ger sedan besked senast 31 januari. Vänligen observera att vi tar emot många ansökningar och har därför begränsad möjlighet att svara på frågor via e-post och telefon. Vi ber därför om överseende med långa svarstider.

Den här webbplatsen använder cookies

Mer information om behandling av dina personuppgifter via cookies och mer information om dina rättigheter finns i Informationen om behandling av personuppgifter via cookies och annan webbteknik. Nedan kan du ge ditt samtycke till behandling av dina personuppgifter även för statistik och analys av användarbeteende