Radarparet Johan Kaggestad og Christian Paasche sitter som kjent i år igjen i kommentatorboksen for TV2. Spørsmålet er hvor lenge vi kan forvente å ha dem begge med? 

Så lenge jeg har vært interessert og sett på Tour de France har Kaggestad og Paasche stått for kommenteringen. Alt de klarer å skvise inn av informasjon er mildt sagt imponerende. Det gjelder alt i fra geografi og historie, og til det sportslige. Stemningen og samspillet dem i mellom virker som det fungerer som hånd i hanske, noe som er med på å løfte sendingen enda et hakk.

Det er ikke til å legge skjul på at minst en av gutta begynner å dra litt på årene. Selv om de ikke sykler selve rittet selv, så er det masse forberedelser både før og under rittet. Det tar nok på selv om interessen og lidenskapen for sporten er så stor som den er. Uansett så ønsker vi selvfølgelig at de skal holde på lengst mulig. Fordi sendingene og dekningen av verdens største sykkelritt blir ikke den samme uten dem to sammen!

Her er bare et par videoer som illustrerer hvorfor sykkelsendingene av Tour de France aldri blir det samme uten Kaggestad og Paasche.

[post-views]